Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Οι ληστείες συνεχίζονται στη Παιανία!

Έρμαιο στα χέρια των ληστών έχει γίνει από το καλοκαίρι του 2011 το δεύτερο καλύτερο γυμναστήριο κλειστού στίβου στην Ευρώπη, το κλειστό της Παιανίας. Πέντε συνολικά ληστείες έχουν καταγραφεί στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής  με τα κλοπιμαία να κοστολογούνται κοντά στο 1.5 εκ ευρώ.


Η τελευταία καταγράφηκε το σαββατοκύριακο που πέρασε (1-2/12) όπου οι “αρουραίοι” ανενόχλητοι σήκωσαν όλα τα ηχητικά συστήματα , κονσόλες, ενισχυτές ενώ ξεκρέμασαν από την οροφή 14 τεράστια ηχεία κόστους πολλών χιλιάδων ευρώ.

Η πρώτη κλοπή καταγράφηκε τον Ιούλιο του 2011 όταν εξαφανίστηκαν καλωδιώσεις αλλά και πίνακες του υποσταθμού της ΔΕΗ από τον οποίο έπαιρνε ρεύμα το στάδιο. Ακολούθησε με αντίστοιχη λεία η δεύτερη μια εβδομάδα μετά , η τρίτη κλοπή με χοντρά και πανάκριβα καλώδια έγινε ένα μήνα μετά ενώ πριν την τελευταία είχε γίνει άλλη μια μέσα στο 2012 όπου έκαναν φτερά τηλεοράσεις σκούπες, μπαλαντέζες κι ότι άλλο ήταν δυνατό να μεταφερθεί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ήδη σε μεγάλα καρότσια του σταδίου έχουν φορτωθεί τα τεράστια κλιματιστικά τα οποία αν η κατάσταση παραμείνει ίδια θα είναι η επόμενη “μπάζα¨ των ληστών.

Το κλειστό  της Παιανίας παραμένει ανενεργό για τον ελληνικό κλασσικό αθλητισμό και γενικότερα για τον αθλητισμό, αφού χρησιμοποιείται και για αγώνες βόλει, από το 2010 . Ανήκει κατά 40% στην ΓΓΑ κι απο 20% έχουν ο Δήμος Παιανίας, ο ΣΕΓΑΣ και η ομοσπονδία Πετοσφαίρισης.

Εγκαινιάστηκε τα Χριστούγεννα του 2001 με ημερίδα κλειστού στίβου Δαπανήθηκαν περισσότερα από 6 εκ ευρώ για την κατασκευή του και από τους ειδικούς χαρακτηρίστηκε το δεύτερο καλύτερο στάδιο κλειστού στίβου στην Ευρώπη. Τρανή απόδειξη τα δεκάδες ρεκόρ που έχουν καταρριφθεί εκεί και οι σπουδαίες επιδόσεις που έχουν γίνει από Έλληνες και ξένους αθλητές. Τα κλειδιά του λεηλατημένου κλειστού της Παιανίας- που αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχει καν παραδοθεί ακόμη-  τα έχει ο Δήμος της πόλης αφού η Πολιτεία και η ΓΓΑ στην οποία ανήκει  δεν έχει τα κονδύλια ούτε για τρεις μήνες να το συντηρήσει , όπως έκανε ως το 2010 για να διεξάγονται αγώνες κλειστού στίβου.

Το κλειστό της Παιανίας στις δόξες του το 2004:                      













από contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωσου μεσω e-mail

Enter your email address:

Αρχειοθηκη ιστολογιου

To blog προσφέρει δωρεάν link για livestreaming για αγώνες στίβου από όλο τον κόσμο! Τα link για livestreaming δεν ανήκουν στο blog! Βρίσκονται ελεύθερα στο διαδίκτυο!
© Copyright 2012 StivoStreams.blogspot.com

ΕΧΕΙΣ Gmail η yahoo ; Γινε μελος: