Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Συνεχίζεται η συνεργασία με το Καυτανζόγλειο!


Η καλή συνεργασία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και του Κέντρου Υψηλού Αθλητισμού Β. Ελλάδος, με την διοίκηση του Καυτανζογλείου σταδίου, όχι μόνο συνεχίζεται, αλλά αποδίδει θετικά αποτελέσματα.  Οι τρεις πλευρές συναντήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης, συζήτησαν μια σειρά από ζητήματα και κατέληξαν στην οριστικοποίηση της παραχώρησης κάποιων χώρων του σταδίου, στα σωματεία και στον Υψηλό αθλητισμό. 


Συγκεκριμένα τα σωματεία θα διαχειριστούν δύο επιπλέον αίθουσες, που θα φιλοξενηθούν τα φυτώρια, αλλά και δύο αίθουσες με βάρη. Παράλληλα η αίθουσα του επί κοντώ «Κώστας Χειμωνίδης», θα χρησιμοποιείται από τον υψηλό αθλητισμό, όπως επίσης και αίθουσα για βάρη που θα αφορά μόνο σε αθλητές των εθνικών ομάδων.

Εξάλλου η διοίκηση του σταδίου και ο διευθυντής της Πέτρος Πετρίδης έχει ξεκινήσει επαφή με τη ΔΕΠΑ, προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημα θέρμανσης του κλειστού προπονητηρτίου Κ3. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να αποκατασταθεί ηλεκτροδότηση στο προπονητήριο των ρίψεων.  Η διοίκηση του σταδίου έχει ήδη ξεκινήσει συνεργασία με εταιρεία φύλαξης, ώστε να διασφαλιστεί και η ασφάλεια των αθλητών, αλλά και η ακεραιότητα των χώρων, στους οποίους θα μπαίνουν μόνο αθλητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωσου μεσω e-mail

Enter your email address:

Αρχειοθηκη ιστολογιου

To blog προσφέρει δωρεάν link για livestreaming για αγώνες στίβου από όλο τον κόσμο! Τα link για livestreaming δεν ανήκουν στο blog! Βρίσκονται ελεύθερα στο διαδίκτυο!
© Copyright 2012 StivoStreams.blogspot.com

ΕΧΕΙΣ Gmail η yahoo ; Γινε μελος: