Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Συνεχίζει η Ισινμπάγεβα!

Η Γενλένα Ισινμπάγεβα θα συνεχίσει την καριέρα της τουλάχιστον μέχρι τους ολυμπιακούς του Ρίο ντε Τζανέιρο το 2016. Η Ρωσίδα αθλήτρια είχε αρχικά ανακοινώσει πως θα "κρεμούσε τα κοντάρια" της μετά το παγκόσμιο της Μόσχας το 2013.

Η ίδια έχει δηλώσει πως είναι ικανοποιημένη από το χάλκινο ολυμπιακό μετάλλιο του Λονδίνου, όμως ο προπονητής Γεβγένι Τροφίμοβ έχει αντίθετη άποψη:

"Πιστεύω πως αισθάνεται εκνευρισμένη από τον αγώνα στο Λονδίνο, για αυτό πήρε αυτή την απόφαση.  Ζήτησε τη συμβουλή μου. Της είπα πως έχει μεγάλο μέλλον, το οποίο πρέπει να εκμεταλλευτεί. Το σημαντικότερο είναι πως έχει την επιθυμία να πάρει εκδίκηση για το αποτέλεσμα της προσπάθειας της στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αν είχε νικήσει στο Λονδίνο, θα είχε ολοκληρώσει την καριέρα της"

tags: yelena isinbayeva, pole vault, russia, london 2012, rio de janeiro 2016, end of carreer, ισινμπαγιεβα, γιελενα, επι κοντω, λονδινο 2012, ριο ντε τζανειρο 2016, ρωσια, τελος, καριερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωσου μεσω e-mail

Enter your email address:

Αρχειοθηκη ιστολογιου

To blog προσφέρει δωρεάν link για livestreaming για αγώνες στίβου από όλο τον κόσμο! Τα link για livestreaming δεν ανήκουν στο blog! Βρίσκονται ελεύθερα στο διαδίκτυο!
© Copyright 2012 StivoStreams.blogspot.com

ΕΧΕΙΣ Gmail η yahoo ; Γινε μελος: