Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Σε καλό κλίμα οι συζητήσεις για το ΣΕΦ


Σε καλό κλίμα έγινε η συνάντηση των ανθρώπων της ομοσπονδίας με τους εκπροσώπους της διοίκησης του ΣΕΦ και της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού. Σκοπός της συνάντησης ήταν να συζητηθούν οι πιθανές ημερομηνίες, όπου ο ΣΕΓΑΣ θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Στο πλαίσιο αυτό οριστικοποιήθηκε ότι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου θα γίνει στις 16-17 Φεβρουαρίου.


Παράλληλα αποφασίσθηκε πως θα γίνει νέα συνάντηση στις 20 Δεκεμβρίου και αφού θα έχουν προκύψει οι ημερομηνίες των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού. 

Επιθυμία της ομοσπονδίας είναι πριν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα να διοργανώσει δύο ημερίδες. Τον ΣΕΓΑΣ εκπροσώπησαν στην συνάντηση το μέλος της διοίκησης Θανάσης Ράπτης, ο διευθυντής αγώνων Ανδρέας Γκόγκας και ο εθνικός προπονητής Δημήτρης Ευαγγελόπουλος. 

Από πλευράς Ολυμπιακού ήταν οι Χρήστος Σταυρόπουλος και Μίλαν Τόμιτς, ενώ από την πλευρά του ΣΕΦ, ο πρόεδρος Αντώνης Αρώνης, ο γγ Ηλίας Λαουλάκος και το μέλος Δημήτρης Αντωνακάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωσου μεσω e-mail

Enter your email address:

Αρχειοθηκη ιστολογιου

To blog προσφέρει δωρεάν link για livestreaming για αγώνες στίβου από όλο τον κόσμο! Τα link για livestreaming δεν ανήκουν στο blog! Βρίσκονται ελεύθερα στο διαδίκτυο!
© Copyright 2012 StivoStreams.blogspot.com

ΕΧΕΙΣ Gmail η yahoo ; Γινε μελος: