Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Σταθερά άλματα πάνω από τα 4.40μ ο στόχος για τη Λεδάκη


Η Στέλλα-Ηρώ Λεδάκη ήταν από τις αθλήτριες που εντυπωσίασε τη φετινή χρονιά τόσο με τις επιδόσεις της, όσο και με τις εμφανίσεις της σε μεγάλες διοργανώσεις. Μια παρουσία «εισιτήριο» για μια καλύτερη συνέχεια και με βάση αυτή έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία στο ΟΑΚΑ για τη νέα χρονιά με τον Φώτη Στεφανή.
«Η προετοιμασία πάει καλά. Ο στόχος για την Στέλλα είναι η σταθεροποίηση σε μεγάλα άλματα. Πρέπει να είναι πάνω από τα 4.40 μέτρα και αυτό μας έδειξε το καλοκαίρι», λέει ο προπονητής της Ελληνίδας αθλήτριας, που φέτος έκανε ατομικό ρεκόρ στο επί κοντώ με 4.50 μέτρα. «Πρέπει να αυξήσουμε παραμέτρους, τεχνικά στοιχεία και ειδική δύναμη. Θα παραμείνουμε τις γιορτές των Χριστουγέννων στην Αθήνα για προπονήσεις και μετά σχεδιάζουμε να πάμε στη Λευκορωσία. Υπάρχει ένα πολύ καλό προπονητικό κέντρο στο Μινσκ, που γυμνάζονται καλοί επικοντιστές και το γνωρίζω. Πιστεύω ότι θα βοηθήσει την Στέλλα, είναι κάτι διαφορετικό, είναι μια ολόκληρη κουλτούρα», δηλώνει ο Κύπριος προπονητής, που θέλει η αθλήτριά του να κάνει την υπέρβαση το καλοκαίρι.

«Σίγουρα μας ενδιαφέρει να είμαστε έτοιμοι το καλοκαίρι που έχει σημαντικές διοργανώσεις, αλλά θέλουμε να μπούμε για αγώνες και στον κλειστό. Θα κατεβούμε ν’ αγωνιστούμε πρώτον για να δούμε σε τι στάδιο βρισκόμαστε από την προετοιμασία και από εκεί και πέρα, αν πάνε όλα καλά και η Στέλλα πιάσει το όριο, σίγουρα θα πάμε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Γκέτεμποργκ. Πάντως, θα επιδιώξουμε να κάνει και αγώνες στο εξωτερικό», καταλήγει ο Φώτης Στεφανή.

Η Στέλλα-Ηρώ Λεδάκη είναι 24 ετών και φέτος σημείωσε ατομικά ρεκόρ στον κλειστό με 4.25 μέτρα στις 18 Φεβρουαρίου στους Βαλκανικούς αγώνες στην Κωνσταντινούπολη και στον ανοιχτό με 4.50 μέτρα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ΟΑΚΑ στις 15 Ιουνίου και στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λονδίνο. Η 11η το 2005 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κορασίδων στο Μαρακές, έχασε στις λεπτομέρειες την πρόκριση στον τελικό του επί κοντώ τόσο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Ελσίνκι, όσο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λονδίνο.

από stivosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωσου μεσω e-mail

Enter your email address:

Αρχειοθηκη ιστολογιου

To blog προσφέρει δωρεάν link για livestreaming για αγώνες στίβου από όλο τον κόσμο! Τα link για livestreaming δεν ανήκουν στο blog! Βρίσκονται ελεύθερα στο διαδίκτυο!
© Copyright 2012 StivoStreams.blogspot.com

ΕΧΕΙΣ Gmail η yahoo ; Γινε μελος: