Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Μάζεψε εμπειρίες ο Τσάκωνας

Είναι αθλητής χαμηλών τόνων. Προτιμά να μιλάει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και λιγότερο έξω από αυτόν.

Από..έργα, ο Λυκούργος Τσάκωνας πήγε καλά το 2012. Εστω κι αν ο ίδιος θεωρεί πως η χρονιά δεν ήταν όσο επιτυχημένη ήθελε. «Ηταν μια γεμάτη χρονιά. Είχε πολλές εμπειρίες, οι οποίες πιστεύω θα μου φανούν χρήσιμες στο μέλλον. Πολύ μεγάλη εμπειρία ήταν και αυτό που μου συνέβη στο Ελσίνκι, δεν μου είχε τύχει ποτέ ξανά να ακυρωθώ επειδή πάτησα τη γραμμή. Ωστόσο εκτιμώ πως κάποιες διοργανώσεις θα μπορούσαν να είχαν πάει ακόμη καλύτερα», εξηγεί ο
πρωταθλητής Ευρώπης των Νέων, για τον ημιτελικό των 200 μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, όπου αν και τερμάτισε σε 20.47 ακυρώθηκε.

Το 2013 είναι μια γεμάτη χρονιά, με τον αθλητή να σκέφτεται κυρίως τους αγώνες της θερινής σεζόν. «Στον κλειστό θα μπω όπως και τις άλλες χρονιές. Θα πάρω μέρος σε κάποιες ημερίδες και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ο στόχος δεν είναι να κυνηγήσω το όριο για το Ευρωπαϊκό κλειστού. Ετσι κι αλλιώς θεωρώ πως δεν είναι εύκολο να τρέξω 6.65. Το καλοκαίρι θέλω να δώσω το παρών σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις και σαφώς να παρουσιάσω μια εικόνα καλύτερη από την φετινή». Ο Τσάκωνας, με 20.52 βελτίωσε φέτος το πανελλήνιο ρεκόρ Νέων στα 200 μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωσου μεσω e-mail

Enter your email address:

Αρχειοθηκη ιστολογιου

To blog προσφέρει δωρεάν link για livestreaming για αγώνες στίβου από όλο τον κόσμο! Τα link για livestreaming δεν ανήκουν στο blog! Βρίσκονται ελεύθερα στο διαδίκτυο!
© Copyright 2012 StivoStreams.blogspot.com

ΕΧΕΙΣ Gmail η yahoo ; Γινε μελος: