Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Στη Γερμανία και στη Βρετανία για προετοιμασία ο Φιλιππιδης!

Ο Κώστας Φιλιππίδης, το καλύτερο "χαρτί" του ελληνικού στίβου αυτήν την στιγμή, προπονείται εντατικά τον τελευταία καιρό υπό τις οδηγίες του προπονητή του Δημήτρη Κυττέα. Οι διπλές προπονήσεις αποτελούν πλέον ρουτίνα και το πρόγραμμα της προετοιμασίας στο εξωτερικό είναι στο επίκεντρο.

"Μέχρι τώρα η προετοιμασία πάει πολύ καλά. Ο Κώστας χαλαρά έχει άλματα αυτή την εποχή στα 5,60 με 5,70 μέτρα. Έχουμε προγραμματίσει στις 5 Δεκεμβρίου ν’ αναχωρήσουμε για τη Γερμανία, όπου στο Λεβερκούζεν για περίπου δύο εβδομάδες θα κάνουμε την προετοιμασία μας. Στην συνέχεια και στις αρχές Γενάρη θα πάμε άλλες δύο εβδομάδες στη Βρετανία και το προπονητικό κέντρο στο Λάφμπορο" δήλωσε ο Δημλητρης Κυττέας.

Ο πρώην πρωταθλητής του επί κοντώ μίλησε και για τους χειμερινούς αγώνες όπου το πρώτο του αγώνα θα τον κάνει στο Λάφμπορο στις 19 Ιανουαρίου:
"Μετά το Λάφμπορο, ο Κώστας θα κάνει στην συνέχεια μια σειρά από αγώνες, στη Γερμανία κάποιους, στο Ντόνετσκ, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, στους Βαλκανικούς αγώνες με βασικό στόχο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Γκέτεμποργκ"

Να πω πως η προετοιμασία του Κώστα Φιλιππίδη πρέπει πρώτα να εγκριθεί από τον ΣΕΓΑΣ,κάτι τελείως τυπικό αφού δεν τίθεται θέμα μη έγκρισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωσου μεσω e-mail

Enter your email address:

Αρχειοθηκη ιστολογιου

To blog προσφέρει δωρεάν link για livestreaming για αγώνες στίβου από όλο τον κόσμο! Τα link για livestreaming δεν ανήκουν στο blog! Βρίσκονται ελεύθερα στο διαδίκτυο!
© Copyright 2012 StivoStreams.blogspot.com

ΕΧΕΙΣ Gmail η yahoo ; Γινε μελος: