Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Δυσαρεστημένος ο Γκριν από το Λονδίνο

 Ο Βρετανός Ντέι Γκριν δηλώνει δυσαρεστημένος για την τέταρτη θέση που κατέλαβε στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου. Παρόλα αυτά έθεσε ως στόχο την υπεράσπιση του τίτλου του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Μόσχα. Συγκεκριμένα ο αθλητής των 400μ με εμπόδια είπε  στην επίσημη σελίδα της IAAF:


"Μετά από την απογοήτευση στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου επέστρεψα στις προπονήσεις προσηλωμένος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Μόσχας και την υπεράσπιση του τίτλου μου."




"Η σεζόν που πέρασε δεν ήταν και η καλύτερη. Δεν ήμουν στην καλύτερη φόρμα λόγω τραυματισμών. Το συζήτησα με τον προπονητή μου (Malcolm Arnold) και καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως αυτό που πέτυχα ήταν πέρα από όσα περιμέναμε (τραυματισμοί)."

"Η προπόνηση μέχρι στιγμής κυλά ομαλά και νιώθω υγιείς και δυνατότερος. Ο όγκος της προπόνησης είναι μεγαλύτερος και κάνω αρκετό αερόβιο τρέξιμο. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και περιμένω να δω τι θα βγει από όλο αυτό"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωσου μεσω e-mail

Enter your email address:

Αρχειοθηκη ιστολογιου

To blog προσφέρει δωρεάν link για livestreaming για αγώνες στίβου από όλο τον κόσμο! Τα link για livestreaming δεν ανήκουν στο blog! Βρίσκονται ελεύθερα στο διαδίκτυο!
© Copyright 2012 StivoStreams.blogspot.com

ΕΧΕΙΣ Gmail η yahoo ; Γινε μελος: