Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Αγώνες στο εξωτερικό τον χειμώνα η Πανέττα

Τους αγώνες της χειμερινής περιόδου, όπως δηλώνει και η ίδια τους …αγαπάει. Αποτελούν σε μεγάλο βαθμό τον καθρέφτή της, για τη θερινή σεζόν και τον ασφαλέστερο οδηγό της. Κάπως έτσι η άλτρια του τριπλούν, Νίκη Πανέττα δεν θα πει όχι ούτε σε αυτή τη χειμερινή περίοδο. Η συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Γκέτεμποργκ είναι ο μεγάλος της στόχος. "Μου χρωστάει η τύχη από το 2011, όταν δεν κατάφερα να αγωνιστώ στην αντίστοιχη διοργάνωση που έγινε στο Παρίσι, λόγω τραυματισμού", είπε η Πανέττα και συμπλήρωσε: 


"Μέχρι τώρα η προπόνηση πάει πολύ καλά. Το πρόγραμμα αυτή την εποχή είναι αρκετά βαρύ με διπλές προπονήσεις. Στόχος είναι να πάρω μέρος στους αγώνες της χειμερινής περιόδου και μάλιστα με αξιώσεις. Για μένα οι αγώνες του χειμώνα είναι η ευκαιρία να αξιολογώ την γενικότερη κατάσταση μου, που δίνουν ασφάλεια για τη συνέχεια».

Η Πανέττα το 2012 κατέλαβε την έκτη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ελσίνκι, ενώ συμμετείχε στον προκριματικό των Ολυμπιακών Αγώνων. "Ηταν δύσκολη χρονιά, καθώς ταλαιπωρήθηκα αρκετά με προβλήματα τραυματισμών, τα οποία ευτυχώς και ξεπέρασα. Το καλοκαίρι θα επιδιώξω να έχω την καλύτερη δυνατή παρουσία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Μόσχας. Δική μου επιδίωξη είναι να είμαι σταθερή στις επιδόσεις μου, αν καταφέρω αυτό τότε θα έρθουν ακόμη καλύτερες επιδόσεις. Στο πλαίσιο αυτό, από το χειμώνα ακόμη, θα προσπαθήσω να κάνω όσο το δυνατόν περισσότερα μίτινγκ στο εξωτερικό. Μόνο μέσα από τους αγώνες θα καταφέρω να βελτιωθώ περισσότερο".

Η αθλήτρια του Φρανσουά Ντοφέν, η οποία πραγματοποιεί καθημερινά την προπόνηση της στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, το καλοκαίρι προσγειώθηκε στα 14,50 μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωσου μεσω e-mail

Enter your email address:

Αρχειοθηκη ιστολογιου

To blog προσφέρει δωρεάν link για livestreaming για αγώνες στίβου από όλο τον κόσμο! Τα link για livestreaming δεν ανήκουν στο blog! Βρίσκονται ελεύθερα στο διαδίκτυο!
© Copyright 2012 StivoStreams.blogspot.com

ΕΧΕΙΣ Gmail η yahoo ; Γινε μελος: