Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Θα μπει στον κλειστό η Πέρρα!

Η σκληρή δουλειά συνεχίζεται για την Αθανασία Πέρρα, η οποία βρίσκεται στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Η άλτρια του τριπλούν, εδώ και λίγες εβδομάδες έχει ξεκινήσει την συνεργασία της με τον Οδυσσέα Παπατώλη, με τον οποίο έχει κάνει ήδη έναν αρχικό προγραμματισμό, σχετικά με τους στόχους της νέας σεζόν.

Στο πλαίσιο αυτό η αθλήτρια θα πάρει μέρος στους αγώνες της χειμερινής περιόδου, με πρόθεση να συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.


 "Αυτή την εποχή δουλεύουμε αρκετά. Κάνουμε και κάποιες αλλαγές στη φόρα μου. Θα αγωνιστώ κανονικά στον κλειστό, απλώς ο πρώτος μου αγώνας θα είναι στο μήκος και μετά θα μπω και στο τριπλούν. Αν και άργησα να ξεκινήσω την προετοιμασία, πιστεύω πως θα ειμαι σε θέση να κάνω κανονικά την χειμερινή περίοδο", εξηγεί η αθλήτρια, η οποία το καλοκαίρι προσγειώθηκε στα 14,71 μέτρα.

 "Ο προγραμματισμός για τη θερινή σεζόν είναι να κάνω όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Βασική προϋπόθεση να είμαι υγιής και να εξελιχθεί η προετοιμασία, όπως την έχουμε προγραμματίσει. Από εκεί και πέρα υπάρχουν οι Μεσογειακοί Αγώνες και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα", συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωσου μεσω e-mail

Enter your email address:

Αρχειοθηκη ιστολογιου

To blog προσφέρει δωρεάν link για livestreaming για αγώνες στίβου από όλο τον κόσμο! Τα link για livestreaming δεν ανήκουν στο blog! Βρίσκονται ελεύθερα στο διαδίκτυο!
© Copyright 2012 StivoStreams.blogspot.com

ΕΧΕΙΣ Gmail η yahoo ; Γινε μελος: