Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Δεν βιάζεται ο Δουβαλίδης

Η προετοιμασία του για τη νέα σεζόν έχει ξεκινήσει από καιρό, ωστόσο ακόμη δεν έχουν αποτυπωθεί στο …χαρτί οι προτεραιότητες της χρονιάς.

Κυρίως γιατί υπάρχει ο χρόνος, που επιτρέπει στον Κώστα Δουβαλίδη και τον προπονητή του Μπάμπη Σδρόλα να προχωρήσουν στον καλύτερο δυνατό προγραμματισμό.

Παρόλα αυτά, ο αθλητής που το καλοκαίρι έτρεξε τα 110 μ. εμπ. σε 13.37 και βελτίωσε το πανελλήνιο ρεκόρ, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να πάρει μέρος και στους αγώνες κλειστού στίβου.

«Μέχρι τώρα η προετοιμασία πάει πολύ καλά. Δεν έχουμε κάνει ακόμη προγραμματισμό, ωστόσο δεν αποκλείεται να μπω και στους αγώνες του χειμώνα, όπως έκανα και την περσινή σεζόν», είπε ο 25χρονος και συμπλήρωσε: «Από εκεί και πέρα υπάρχουν οι αγώνες του ανοιχτού, στους οποίους θα επιδιώξω κάτι καλύτερο από τις εμφανίσεις του 2012. Αλλωστε αυτό που θέλουμε είναι να βελτιωνόμαστε».

Ο Δουβαλίδης, το 2012 έτρεξε στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Ελσίνκι, όπου ήταν όγδοος, ενώ έφτασε έως τον ημιτελικό των Ολυμπιακών Αγώνων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωσου μεσω e-mail

Enter your email address:

Αρχειοθηκη ιστολογιου

To blog προσφέρει δωρεάν link για livestreaming για αγώνες στίβου από όλο τον κόσμο! Τα link για livestreaming δεν ανήκουν στο blog! Βρίσκονται ελεύθερα στο διαδίκτυο!
© Copyright 2012 StivoStreams.blogspot.com

ΕΧΕΙΣ Gmail η yahoo ; Γινε μελος: