Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Δεν ξέρει αν θα αγωνιστεί στον κλειστό!

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα περάσουν αυτές τις ημέρες την πύλη του κλειστού προπονητηρίου του Αγίου Κοσμά και θα ...αναρωτηθούν αν βρίσκονται στο σωστό χώρο.

Ο καθαρισμός και η απολύμανση, που έγινε το Σαββατοκύριακο και ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα, με πρωτοβουλία της ομοσπονδίας, άλλαξε άρδην την εικόνα του προπονητηρίου. «Πραγματικά δεν το πίστευα πως ο χώρος ήταν τόσο καθαρός. Αλλαξε ακόμη και το χρώμα του ελαστικού τάπητα. Τώρα είναι κόκκινο, πριν ήταν καφέ»

, είπε η Νικόλ Κυριακοπούλου, η οποία έμεινε άφωνη όταν αντίκρισε την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρισκόταν το στάδιο. «Τώρα ο χώρος πρέπει να διατηρηθεί καθαρός, κάτι που εξαρτάται από όλους μας», συμπλήρωσε.

 Η κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο επί κοντώ συνεχίζει την προετοιμασία της, ωστόσο για την ώρα δεν βρίσκεται στο προπονητικό επίπεδο που θα ήθελε, καθώς δεν έχει ξεκινήσει διπλές προπονήσεις.

«Λόγω της δουλειάς μου δεν είναι εφικτό να κάνω διπλές προπονήσεις. Αυτό βέβαια έχει ως συνέπεια να μπαίνει σε κίνδυνο η συμμετοχή μου στους αγώνες κλειστού στίβου. Επιθυμία μου είναι να πάρω μέρος στους αγώνες του χειμώνα, ωστόσο με τα υπάρχοντα δεδομένα δεν είναι δυνατό», εξηγεί η "χάλκινη" πρωταθλήτρια Ευρώπης στο επί κοντώ. Η Κυριακοπούλου όπως και άλλοι πρωταθλητές που δουλεύουν σε Δήμους ή στο Δημόσιο, περιμένει την αλλαγή του Νόμου που θα διευκολύνει την προετοιμασία της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωσου μεσω e-mail

Enter your email address:

Αρχειοθηκη ιστολογιου

To blog προσφέρει δωρεάν link για livestreaming για αγώνες στίβου από όλο τον κόσμο! Τα link για livestreaming δεν ανήκουν στο blog! Βρίσκονται ελεύθερα στο διαδίκτυο!
© Copyright 2012 StivoStreams.blogspot.com

ΕΧΕΙΣ Gmail η yahoo ; Γινε μελος: